• Αρχική σελίδα
  • Αναζήτηση
  • Νέα
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Προϊόντα για decoupage
  • Που είμαστε
  • Επικοινωνήστε μαζί μας

Το βιβλιοπωλείο Πυργελή και οι εκδόσεις ΠΕΔΙΟ σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονεών Παιδιών και Ατόμων με Μαθησιακές Δυσκολίες - Δυσλεξία του Νομού Ξάνθης και τη Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης (Φ. Ε. Ξ. ),  παρουσιάζουν το βιβλίο της Σουζάνας Παντελιάδου Μαθησιακές δυσκολίες - Δυσλεξία Την Κυριακή 18 Μαρτίου και ώρα 11:30 το πρωί στο Σπίτι Πολιτισμού της Φ. Ε. Ξ. (οδός Δημάρχου Φίλιππου Αμοιρίδη)

Το βιβλιοπωλείο Πυργελή και ο Σύλλογος Μικρασιατών Ξάνθης Αλησμόνητες Πατρίδες σας προσκαλόυν στην παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέως Αργυρώς ΜαργαρίτηΓέρση, είσαι το κόκκινο στο αίμα μουΤη Δευτέρα 19 Μαρτίου στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης και ώρα 7μ. μ. Για το βιβλίο θα μιλήσει η Πηνελόπη Καμπάκη, Καθηγήτρια Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας Δ. Π. Θ.

Οι εκδόσεις Καστανιώτη, η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης και το Βιβλιοπωλείο Πυργελή, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλιου της Τασούλας Τσιλιμένη Το Κουμπίκαι άλλες ιστορίες το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 και ώρα  8μ. μ. στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Ξάνθης (Αντίκα 7, Παλια Πόλη). Με την συγγραφέα θα συνομιλήσει η Άννα Αφεντουλίδου, διδάκτωρ Παιδικής Λογοτεχνίας στο ΔΠΘ και υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων  Ξάνθης. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και η συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Το θέατρο Ανατολικά Του Νέστου πειραματίζεται φέτος στο λογοτεχνικό αριστούργημα του Γεώργιου Βιζυηνού « Ο Τρομάρας» Ένα έργο με παραδοσιακά στοιχεία , ήχους και άρωμα από τη Θράκη. Το θέατρο Ανατολικά του Νέστου γνωστό για τον πειραματισμό του πάνω σε κλασσικά κείμενα "παντρεύει" με πρωτότυπο τρόπο το παραδοσιακό με το σύγχρονο στοιχείο με τις πρωτότυπες και ιδιαίτερες μουσικές συνθέσεις των Thrax Punks και δημιουργεί μια διασκεδαστική παράσταση με ανατροπές, κωμικές καταστάσεις και ένα πάντα διαχρονικό μήνυμα : Η δύναμη του μυαλού είναι ικανή να ξεπεράσει οποιαδήποτε άλλη αδυναμία. Προπώ

Για μία μόνο παράσταση στο Δημοτικό Αμφιθέατρο ΞάνθηςΠέμπτη 01. 03. 2018 και ώρα 9. 15 μ. μ Τιμή εισιτηρίου 10. 00 ευρώΔιάθεση εισιτηρίων Βιβλιοπωλείο Πυργελή