• Αρχική σελίδα
  • Αναζήτηση
  • Νέα
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Προϊόντα για decoupage
  • Που είμαστε
  • Επικοινωνήστε μαζί μας

Το βιβλιοπωλείο Πυργελή και οι εκδόσεις Παπαδόπουλος σας προσκαλούν την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 στο Σπίτι Πολιτμού της Φ. Ε. Ξ. (Μαυρομιχάλη 5, Ξάνθη), στην παρουσίαση του βιβλίου Οχ, χταπόδι, λάθος πόδιαπο τον συγγραφέα Αντώνη Παπαθεοδούλου. Ελάτε να παίξουμε με οχτώ πόδια και αν δεν έχετε οχτώ μην ανησυχείτε θα βάλουμε εμείς τα υπόλοιπα! Είσοδος Ελέυθερη! 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Θάμυρις" και ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη, σε συνεργασία με το Βιβλιοπωλείο Πυργελή, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Βασιλικής Νευροκοπλή Νύχτα Θαυμάτων το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:00μ. μ. στον χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου "Θάμυρις" (Βασ. Κωνσταντίνου & Ύδρας 58β)Η συγγραφέας θα μας εισαγάγει στο νόημα των Χριστουγέννων αφηγούμενη το μαγευτικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι της. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!

Το βιβλιοπωλείο Πυργελή, η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης και οι εκδόσεις Πηγή, σας προσκαλούν σε μια συνάντηση με την συγγραφέα Βασιλική Διαμαντή, με αφορμή το βιβλίο τηςΗ Υφάντρα της Πόλης Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 19:00 στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Ξάνθης (Αντίκα 7, Παλιά Πόλη). Το βιβλίο θα παρουσιάση ο συγγραφέας Δημήτρης Μπουζάρας.

Το βιβλιοπωλείο Πυργελή, η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης και οι εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν σε μια συνάντηση με τη Μπέτη Ρουμπέτη, στο Σπίτι Πολιτισμού της ΦΕΞ (Αντικα 7, Ξάνθη τηλ. 25410 25421). Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι. Για το βιβλίο θα μιλήσει η μαθήτρια Αναστασία Κάρρου, φανατική αναγνώστρια της σειράς.  

Ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη, το Βιβλιοπωλείο Πυργελήκαι η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης (ΦΕΞ)έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του βιβλίουτης συγγραφέα Ιωάννας ΚαρακασίδουΓλυκά νερά την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017, στις 19:00,στο Σπίτι Πολιτισμού της Φιλοπρόοδης Ένωσης Ξάνθης (ΦΕΞ). Η συγγραφέας και η Ορχήστρα Ανατολικής Μουσικής της ΦΕΞθα μας μεταφέρουν στη μυθιστορηματική Κωνσταντινούπολη. Θα προλογίσει η Λουκία Ευθυμίου, Δικηγόρος και Υποψήφια Διδάκτωρτου Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του ΔΠΘ,και θα συντονίσει ο Γιάννης Σιδηρόπουλος, Δημοσιογράφος.