• Αρχική σελίδα
  • Αναζήτηση
  • Νέα
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Προϊόντα για decoupage
  • Που είμαστε
  • Επικοινωνήστε μαζί μας

Το βιβλιοπωλείο Πυργελή, η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης (ΦΕΞ), και οι εκδόσεις Ψυχογιός προσκαλούν μικρούς και μεγάλους αναγνώστες σε μια συνάντηση με τη συγγραφέα Φανή Τερζόγλου στην αυλή του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου (Αντίκα 7, Ξάνθη, τηλ. 25410 25421)Την Κυριακή 20 Μαίου 2018 και ώρα 12 το μεσημέριΠαιδιά ελάτε να γνωρίσετε τη δυναμική Φρου Λαφάν, η οποία υπόσχεται ατελείωτη περιπέτεια και δράση ενώ παράλληλα διδάσκει τις αξίες της ζωής, την αγάπη, αλλά και την επιμονή για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο.  

Το βιβλιοπωλείο Πυργελή, η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης (ΦΕΞ), και οι εκδόσεις Ψυχογιός προσκαλούν μικρούς και μεγάλους αναγνώστες σε μια συνάντηση  με τον αγαπημένο συγγραφέα και παρουσιαστή Χρήστο Δημόπουλου, με αφορμή τα βιβλία του, στο Σπίτι Πολιτισμού της ΦΕΞΚυριακή 13 Μαίου 2018 στις 19:00Παιδιά ελάτε να ακολουθήσουμε τον Ήπιο Θερμοκήπιο στις περιπέτειες του στην ιερή πόλη των Ίνκα και στα χνάρια  των Ιπποτών του Αγίου Ιωάννη στη Μάλτα, και να λύσουμε μαζί του τον γρίφο της έβδομης Καρυάτιδας. Ο συγγραφέας θα αφηγηθεί στα παιδιά  την ενδιαφέρουσα ιστορία της ΚΙΒΩΤΟΥ. Μια

Για μία μόνο παράσταση από την θεατρική ομάδα Ανατολικά του Νέστου"Κοιτάζοντας τον ουρανό"  Η παράσταση βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά αποτυπώνοντας την αλήθεια των παιδιών μέσω των γραπτών τους, πολλές φορές με πίκρα και απογοήτευση, μα πάντα με εκείνο το αφοπλιστικό χιούμορ των παιδιών. Σάββατο 12/05/2018 ώρα 21:00Διάθεση εισιτηρίων βιβλιοπωλείο Πυργελή

Tο Σάββατο 28 Απριλίου 2018 γιορτάζουμε τη μεγάλη γιορτή των μικρών βιβλιοπωλείων!Ετοιμαζόμαστε και θα χαρούμε να σας έχουμε στην παρέα μας. . . Αναγνωστικό διατροφολόγιο!Δημιουργία εβδομαδιαίου αναγνωστικού διατροφολόγιου μέσα απο το παιχνίδι. Για μικρούς και μεγάλους. Επιθυμητή η δήλωση συμμετοχής. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 25410 72363.

Το θέατρο "Ανατολικά του Νέστου" φιλοξενεί την παράσταση "Καυκαλήθρες με πατάτες στο φούρνο", μία αντρική παράσταση για γυναίκες. . . Μετά από μία επιτυχημένη σεζόν στον τεχνοχώρο fabrica στην Αθήνα η εξαιρετική παράσταση "Καυκαλήθρες με πατάτες στο φούρνο" του Zoltan Egressy, έρχεται τη Δευτέρα 16 Απριλίου στο θέατρο Ανατολικά του Νέστου για 2 μόνο παραστάσεις.