• Αρχική σελίδα
  • Αναζήτηση
  • Νέα
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Προϊόντα για decoupage
  • Που είμαστε
  • Επικοινωνήστε μαζί μας

Η Κάρμεν Ρουγγέρη και οι συνεργάτες της, έχουν σκοπό αυτή την φορά να γνωρίσουν στα παιδιά τον ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΒΑΛΣ τον ΓΙΟΧΑΝ ΣΤΡΑΟΥΣ και την υπέροχη μουσική του. Θα μας ρωτήσετε: Πώς θα γίνει αυτό, αφού ο συνθέτης αυτός δεν συνέθεσε ποτέ μουσική για όπερα ή οπερέτα με θέμα κάποιο παραμύθι;Θα το διαπιστώσουμε την Τέταρτη 21 και ώρα 21. 00 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης. ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

Μόλις ξεκίνησε η προπώληση για την παράσταση της Κυριακής 18 Αυγούστου και ώρα 21. 00 στο ανοιχτό Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης. Μία ιδανική παράσταση για παιδιά αλλά και μεγαλύτερους θεατές που ονειρεύονται ακόμη και πιστεύουν στην επίτευξη του στόχου, στην αξία της προσπάθειας, στην αξία της οικογένειας και της πατρίδας, στη νίκη του καλού και του δικαίου. Μία παράσταση με πανανθρώπινα μηνύματα ουσιαστικά και επίκαιρα.

Η θρυλική κοκόνα από την Πόλη για μια παράσταση στο Ανοιχτό Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης  το Σαββατο 10 Αυγούστου. Η προπώληση μόλις ξεκίνησε από το βιβλιοπωλείο μας. Η «Λωξάντρα», βασισμένη στο συναρπαστικό μυθιστόρημα της Μαρίας Ιορδανίδου, σε θεατρική απόδοση του Άκη Δήμου και σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη είναι μια γοητευτική παράσταση-ταξίδι στο χρόνο, μέσα από τα μάτια και τις συνταγές μιας χαρισματικής γυναίκας.

Μολις ξεκίνησε η προπώληση για την παράσταση Δον Ζουάν Την Πέμπτη 22 Αυγούστου στο Ανοιχτό Θερινό Θέατρο Ξάνθης. Ο Δον Ζουάν είναι ο πιο τίμιος, αληθινός και σοφός ήρωας.

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την παράσταση της Τρίτης 30 Ιουλίου και ώρα 9. 30 μ. μΤο τελευταίο έργο του κορυφαίου Γάλλου δραματουργού σκηνοθετεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος υπογράφει τη μετάφραση μαζί με τον Δημήτρη Φιλιππίδη, κρατώντας παράλληλα τον πρωταγωνιστικό ρόλο, με έναν εξαιρετικό θίασο στο πλευρό του, που θα περιοδεύσει μαζί του σε μεγάλα φεστιβάλ ανά την Ελλάδα. Η κωμωδία του Μολιέρου αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα θεατρικά κείμενα και γοητεύει αιώνες το κοινό, καθώς αγγίζει την ανθρώπινη ψυχή προσπαθώντας να ξορκίσει μέσα από το γέλιο φόβους και αμφιβολίες.