• Αρχική σελίδα
  • Αναζήτηση
  • Νέα
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Προϊόντα για decoupage
  • Που είμαστε
  • Επικοινωνήστε μαζί μας

Ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη, το Βιβλιοπωλείο Πυργελήκαι η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης (ΦΕΞ)έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του βιβλίουτης συγγραφέα Ιωάννας ΚαρακασίδουΓλυκά νερά την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017, στις 19:00,στο Σπίτι Πολιτισμού της Φιλοπρόοδης Ένωσης Ξάνθης (ΦΕΞ). Η συγγραφέας και η Ορχήστρα Ανατολικής Μουσικής της ΦΕΞθα μας μεταφέρουν στη μυθιστορηματική Κωνσταντινούπολη. Θα προλογίσει η Λουκία Ευθυμίου, Δικηγόρος και Υποψήφια Διδάκτωρτου Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του ΔΠΘ,και θα συντονίσει ο Γιάννης Σιδηρόπουλος, Δημοσιογράφος.

Το Βιβλιοπωλείο Πυργελή, η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης, και οι εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν σε μια συνάντηση με τον Κώστα Γκοτζαμάνη με αφορμή το βιβλίο τουΜεγαλώνοντας (με) το παιδί μουΤο Σάββατο 21 Οκτωβίου 2017 και ώρα 19:00 στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Ξάνθης Θα μεγαλώσουμε επικοινωνώντας δια ζώσης! Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Το Βιβλιοπωλείο Πυργελή, η Φιλοπρόοδη Ένωση ξάνθης, και οι εκδόσεις Κυφάντα σε συνδιοργάνωση με την Υποδιεύθυνση Δίωξης ηλεκτρονικού Εγκλήματος Ελλάδος σας προσκαλούν το Σάββατο 30  Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα  7μμ στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης Μάνος Χατζιδάκις. Με αφορμή το βιβλίο της Έλενας Χουσνί "Το παιδί με τη ριγέ μπλούζα" θα έχουμε την ευκαιρία να ξετυλίξουμε την πλοκή των σκοτεινών υποθέσεων στα δεδαλώδη μονοπάτια της τεχνολογίας. Στην εκδήλωση θα μετέχουν με εισήγηση:- Εκπρόσωπος της Υποδιεύθυνση Δίωξης ηλεκτρονικού Εγκλήματος Ελλάδος,- Καραλανίδου Αναστασία, παιδοψυ

Η Φιλοπρόοδη Ένωση ξάνθης, το Βιβλιοπωλείο Πυργελή και οι εκδόσεις Επίκεντρο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Κατσαντώνη Το καλοκαίρι που όλα άλλαξανΜέρες του '74Το βιβλίο θα παρουσιάσουν:Χρήστος Γκαρμπόυνης, γιατρόςΤηλέμαχος Αρναούτογλου, δημοσιογράφοςκαι ο συγγραφέας Δημήτρης κατσαντώνηςΤη συζήτηση θα συντονίσει ο Γιάννης Σιδηρόπουλος, δημοσιογράφοςΤην Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 8μμ στο Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης (Αντίκα 7, Ξανθη) 

Το βιβλιοπωλείο Πυργελή, η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης και οι εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν στην πρώτη παρουσίαση του μυθιστορήματος του Ηλία Μωραϊτη στο Σπίτι Πολιτισμού της ΦΕΞ.  Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 7μμΓια το βιβλίο θα μιλήσει η Κατσικίδου Μαρία ψυχολόγος του ΑΠΘ - Ψυχοθεραπεύτρια GESTAL και ο Μουσόπουλος Αθανάσιος φιλόλογος - συγγραφέας.